Bland spindlar och spöken

Vardagen börjar närma sig och det blev i dag till att promenera in till stadens centrum för att införskaffa ett nytt p-tillstånd till Rulle T inför de kommande allt mer frekventa besöken på kontoret. Men denna gråmulna dag skulle komma att förgyllas av lite burkjakt utmed min promenadväg. När jag kommit in i Gårdaområdet och dess nya höghuskvarter så stod jag snart utanför en lyxig port, antar att man här tänker sig någon form av Las Vegas…

Kan här finnas en spindel tro? Enligt cachenamnet Imse Vimse Spindel skulle så vara fallet! Lite försiktigt närmade jag mig byggnaden och inledde mitt sökande. Lyckligtvis tog det inte någon lång stund att hitta rätt, men vilket monster jag påträffade, tur att jag inte blev biten under loggningen!

Vandringen gick nu vidare in mot centrum och upp mot höjderna vid gamla Vasa sjukhus där en earth cache, Gneiss with migmatic stucture, loggades.

Dagens cachingrunda avslutades inne på Chalmers område och den virtuella cachen Chalmers Øhl-pipeline. Chalmers har jag aldrig studerat vid men från platsen har jag ändå minnen, geocachingminnen, av att leta efter en micro under den närbelägna järnvägsvagnen, men den cachen är sedan ganska lång tid tillbaka arkiverad.

Därmed var cachingen för i dag avslutad och jag gick ned mot Haga för att skaffa det nödvändiga p-tillståndet. Därefter blev det hemfärd, men med spårvagn, då duggregnet övergått i mer äkta Göteborgsregn.