Blandat påskgodis

På påskafton måste det givetvis loggas påskburkar, sådana hade jag ganska många kvar av i det närbelägna Partille så det blev en kortare tur med Rulle T till en lämplig utgångspunkt och sedan började påskvandringen som givetvis fick ske med extra stor uppmärksamhet då jag fruktade kvaståkande mugglare denna dag. Men lyckligtvis behövde jag inte aktivera luftvärnet, i stället fick jag möjlighet att framträda i påsk-radion vid dagens första burk.

Undrar om sändningen nådde ut….?

Efter två traditionella cacher följde en letterbox och därefter ytterligare två traditionella innan dagens första myst letades fram. För att ytterligare öka utbudet av cachetyper denna dag så fick det även bli ett par multis.

Påskaftonsvandringen avlöpte tämligen väl, det var endast en grupp med påskharar som inte ville visa sig, kanske var hararna ute och lade ut ägg – det blev i vilket fall dagens enda dnf-logg.

Efter en kortare förflyttning med Rulle T passade jag även på att logga en av årets påskburkar, som utkom i samband med eventet på Skärtorsdagen som jag tyvärr inte kunde vara med på. Det blev en riktigt uppäggande upplevelse och likt skjuten ur en kanon återvände jag tillbaka mot cachingbasen för att konsumera ett ägg och lite påskmust.