17 17 17 17 det var som….

Idag den 17 maj, år 2017, klockan 17.17 samlades vi för att fira denna mycket norska dag inbjudna av Norwegian Watson & Ragge1 till eventet ”17 maj 2017”. När jag närmade mig nollpunkten såg jag en mystisk individ smyga omkring iförd en keps i norska färger, nog var det Ragge1 som jag siktat. Vi tog en liten sväng i närområdet och tittade på den stora byggarbetsplatsen vid Humanisten. Snart anslöt fler glada eventdeltagare och vi samlades vid den stora ringen, inte utan att jag kom att tänka på ”ringens brödraskap”, snart skall vi kanske lämna Göteborg och söka oss mot domedagsberget….

Eventet öppnades av de båda arrangörerna och vi fick tillgång till loggboken och lite bubbel att dricka! Därnäst förklarades lotterisystemet. På blanka lappar delades ut och vi skrev på våra signaturer.

Eventet inleds

Därefter placerades dessa i en kamouflerad påse, hade Ragge1 lagt den ifrån sig hade den försvunnit för evigt! Slutligen fick lyckans gudinna dra vinnaren av….

Vem skall vinna?

Vinnaren av lammsalamin skymtar till vänster i bild!

Efter detta lilla lotteri blev det en hel del burk-prat så som traditionen bjuder vid event innan det var dags att åter uppsöka geocachingbasens lugna vrå och kanske tänka över vart gps:en skall styras nästa gång.

2 kommentarer på “17 17 17 17 det var som….

  1. Pingback: 17 maj kl 17.17 så som traditionen bjuder! | Halléns Geocachingäventyr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: