17 maj kl 17.17 så som traditionen bjuder!

Att gå på event kan även det bjuda på en del oväntade händelser. Skall man gå på ett 17:e maj event får man sannerligen vara redo att saker inte blir som det brukar.

Liksom förra året och flera år innan dess så firade Norwegian Watson & Ragge1 den norska högtidsdagen. Detta år hade dock firandet fått flytta på grund av ombyggnaden av Humanisten. Därför ägde firandet rum utanför de tillfälliga lokalerna på Eklandagatan. Jag hade en del ärenden i närområdet och var därför på plats i mycket god tid innan eventet och kunde njuta lite av sommarvädret innan eventstart.

Norwegian Watson (till vänster) och Ragge1 (i mitten)

Det kom allt fler burkletare och även en tårta ställdes på bordet!

Läckert!

Totalt blev vi 17 deltagare, en händelse som såg ut som en tanke…. Men, så var det så att vi fick gäster som trots ivriga uppmaningar inte intresserade sig för loggboken, var dom chicken… tro?

Kan det finnas något ätbart i Halléns kasse?

17.32 inledde Ragge1 utlottningen av klassisk norsk salami. Alla fick lägga en lapp med sitt gc-namn på i en påse innan lyckans gudinna drog fram en vinnare.

Och vinnaren blev…

the explorist

Efter en halvtimma var eventet slut och vi drog oss sakta bort från eventplatsen, kanske fanns det något att logga i närheten? Naturligtvis var det så! Då det fanns personer utrustade med spö med i gruppen fick den närbelägna cachen ”SYNKRAFT” ett besök, under överinseende av CO själv.

När denna burk var loggad gick Hallén och Jsson ut på ett eget litet äventyr för att logga mysten ”puluh papat jam #2”. Därefter var eftermiddagen/kvällens burkjakt avslutad och det var dags för hemfärd till geocachingbasen.