En liten burk före arbetet

Det har varit flera oväntat fina dagar den senaste tiden, perfekt tid att låta cachinlinjer av olika slag få vila och istället sätta geo-benen i rörelse! Idag gick vandringen till arbetet en liten omväg till trakten av stadsdelen Gårda och dess södra utkant inte långt ifrån Liseberg. Där väntade burken ”Gårda” som publicerades natten mellan tisdag och onsdag denna vecka, en rykande färsk burk alltså. Den låg på samma plats där det tidigare funnits en burk, ”På södra Gårda” utlagd av den numera bortgångne geocachare Lanzon.

Det var en hel del trafik i rörelse när jag nådde platsen vid halv sjutiden, men inte värre än att burken snabbt lokaliserades och försågs med Hallén signaturen. Det kände som en bra början på dagen!

Om du blir intresserad av denna, lite bortglömda del av staden, finns det en nyutkommen bok som jag kan rekommendera: Roger Andersson: Boken om Gårda – försvunnen arbetarstadsdel. Som getts ut av A-Script Förlag, kanske kan den inspirera till fler burkar i området!