”Städtur” i Tuve

Lite burkjakt fick det allt bli även under söndagen, men inte till någon avlägsen plats. Ändå får man väl betrakta en tur till den stora skärgårdsön Hisingen som lite exotisk….! Den 17:e av cachinglinjer erbjuder en bekväm transport ut till detta burkområde och jag klev av ut i den iskalla hårda vindpinade skärgårdsmiljön. ”Återvinning vid Östra Gunnesgärde” var första målet för dagen och då den var utlagd av Ragge1 så behövdes inte gps:en egentligen för att hitta den!!

Jag gjorde därefter ett försök att finna den betydligt mycket svårare ”A & J”, men det var inte lika framgångsrikt. Många verkar ha fått rusta sig med tips inför återbesök vid denna, det lär kanske bli så för mig också. Åtminstone tänker jag invänta lite mindre isiga förhållanden för att söka efter denna cache.

Bättre gick det vid ”Skogen #2” där jag snabbt kunde flyga upp för en logg utan att för den skull få pippi.

Nästa cache på min korta lista var ”Välkommen till Västra Gunnesgärde!”, såg en misstänkt plats nära nollan, tog ett kliv upp men där fanns ingen burk. Tittade mig då omkring och ett gott stycke från nollan fanns en annan plats som stämde än bättre med hinten och där hittades också burken.

På väg från denna burk hörde jag ur en bil tutade, men hann inte uppfatta vad det gällde. Bilen kom tillbaka och rullade upp jämsides med mig, det var MPLL. Vi slog följe till cachen ”Återvinning vid Brunnehagen” där vi fick en trevlig stund av cache-prat, samt lite samtal även om andra mystiska gps-relaterade aktiviteter.

Därefter skulle MPLL ut på andra äventyr och jag gick vidare mot den närbelägna ”Återvinning vid Glöstorpsvägen”. När den var loggad kunde jag utbrista, se på sjutton där kommer ju buss… Bara att kliva ombord för direkttransport tillbaka till cachingbasen efter detta lilla iskalla skärgårdsäventyr med fem nya burkar till kontot.

1 kommentar

Kommentarer är stängda.